42872
Książka
W koszyku
W tysiąc smaków dookoła świata! Wielka wyprawa tropem dań, przypraw i składników z pięciu kontynentów w efektownym albumie pełnym ciekawostek i smakowitych przepisów. Skąd pochodzi kukurydza, skąd pszenica, a skąd ziemniaki? Co jada się od wieków w Turcji, a co we Włoszech czy w Nigerii? Ta apetyczna książka zabierze nas w wielką podróż śladami smaków, potraw i składników, z których się je przyrządza.
Status dostępności:
Biblioteka Główna Czempiń
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 3/III (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Rok wydania według: bonito.pl.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej